julkiskalusteet pihakalusteet puistonpenkit

Julkikalusteet vaativaan miljööhön

Byarums Bruk valmistaa korkealaatuisia, kauniita ja kestäviä julkikalusteita, jotka sopivat erityisen hyvin esteettisesti herkkään miljööhön, niin modernissa kaupunkikuvassa kun perinneympäristöissäkin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi julkisten rakennusten sekä taloyhtiöiden pihat, puisot, anniskeluterassit, kauppakeskukset sekä muut julkiset ympäristöt, niin sisällä kuin ulkona. Käsityönä valmistetut Byarums Bruk julkikalusteet edustavat tunnettujen muotoilijoiden teollista käsityötaitoa kauneimmillaan. Katso myös Byarum Bruk istutusastiat, roska-astiat, pyörätelineet ym tarvikkeet ulkokäyttöön.

Selkänojallinen penkki
Vilamoura alk. 1146€

Selkänojallinen penkki
Lessebo alk. 1331€

Penkki
Block alk. 1205€

Selkänojallinen penkki
Jujol alk. 2193€

Pöytä
Seriff alk. 1018€

Kahvilatuoli
Classic No1 alk. 191€

Selkänojallinen penkki
Piccolo alk. 895€

Classic-sarja
alk. 475€

Selkänojallinen penkki
Vasa alk. 1080€

Penkki
Jujol alk. 1703€

Classic-penkki
selkänojallinen alk. 842€

Selkänojallinen penkki
Byarum alk. 540€

Pöytä
Lund alk. 448€

Selkänojallinen penkki
Joy alk. 1840€

Café-tuoli
Classic No.2 alk. 218€

Penkki
Haga alk. 617€

Byarums Bruk – julkikalusteet & tarvikkeet lähituotantoa

Kauniit, kestävät ja ajattomat Byarums Bruk julkikalusteet sekä tarvikkeet valmistetaan käsityönä Ruotsissa perinteisin hiekkavalumenetelmin. Raaka-aineena käytettään enimmäkseen ympäristöystävällistä uusioalumiinia. Toimimme tuotteiden maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa.
Toimitamme tuotteet suoraan haluttuun osoitteeseen yleensä 2-4 viikon toimitusajalla. Pyydä meiltä hinnasto tai tarjous haluamallesi kokonaisuudelle soittamalla 0400 606 175 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen westan@westanqvarn.fi.