retro puutarhakalusteet
retro terassikalusteet

Terassikalusteet aitoon retrohenkeen

Perinteinen, mukavan yksinkertainen kokoontaitettava lepotuoli syntyi joskus 1950-luvun alussa, sodanjälkeisen rakennusbuumin aikaan. Kuvittelemme rintamamiestalon rakennusprojektissa ylijääneitä laudanpalaisia. Päättäväinen rouva käskee kirvesmiehen kasata pinosta sopivat pihakalusteet. Näin syntyi todennäköisesti nämä varsin klassiset, suomalaiset terassikalusteet.
Annoimme vanhan lepotuolin inspiroida, ja korkeatasoinen täysin kotimainen Kutuluoto® Retro ulkokalustemallisto näki päivänvalon. Se tarjoaa kattavan kokonaisuuden kestäviä, yksilöllisiä sekä edustavia terassikalusteita, joissa on todella mukava istua, seurustella tai ruokailla.

 mänty terassikalusteet
kokoontaitettavat terassikalusteet

Terassikalusteet parhaasta lähipuusta

Kutuluoto® terassikalusteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta parhaasta lähipuuaineksesta. Korkealuokkainen ilmakuivattu oksaton sydänpuumänty soveltuu erityisen hyvin ulkokalusteisiin kun sitä käsitellään raffinoidulla pellavaöljyllä. Se tunkeutuu huokosiin säilyttäen puun hengittävyyden, joka tekee terassikalusteista erittäin pitkäikäisiä sekä helposti huollettavia. Pintakäsittelyvaihtoehtoihin kuuluu peitto- sekä kuultomaalauksen lisäksi myös oma sävyvalinta.

Grafiitti (FG)

Honka (FF)

Saarni (FA)

Helmi (PG)

Oma Valinta

Lähituotantoa oikeasti
luonnon ehdoilla

Meillä on visio aidosta kestävästä kehityksestä, jossa myös tarassikalusteet suunnitellaan ja valmistetaan ympäristöä kunnioittaen. Koska rakastamme luontoa käytämme sen tajoamia resursseja kestävällä tavalla. Valmistamme tuotteita, joita on mahdollista sekä helppoa ylläpitää myös tulevia sukupolvia ajatellen.

Terassipöytä
Kokoontaitettava

150x80x73cm
alk. 995€

Terassituoli
Kokoontaitettava

50x87x59cm
alk. 395€

Terassipöytä
Kokoontaitettava

70x70x73cm
alk. 645€

Terassipenkki
3-istuttava

150x40x43cm
alk. 595€

Terassipöytä
Kokoontaitettava

190x80x73cm
alk. 1195€

Lepotuoli
kokoontaitettava

55x76x76cm
alk. 395€

Lounge-pöytä
 

80x50x43cm
alk. 445€

Jakkara-pöytä
 

50x30x43cm
alk. 245€

mänty pihakalusteet

 

terassikalusteet