retro puutarhakalusteet
retro terassikalusteet

Design ulkokalusteet aitoon retrohenkeen

Perinteinen, mukavan yksinkertainen kokoontaitettava lepotuoli syntyi joskus 1950-luvun alussa, sodanjälkeisen rakennusbuumin aikaan. Kuvittelemme rintamamiestalon rakennusprojektissa ylijääneitä laudanpalaisia. Päättäväinen rouva käskee kirvesmiehen kasata pinosta sopivat ulkokalusteet. Näin syntyi todennäköisesti nämä varsin klassiset, suomalaiset voisiko sanoa jopa design ulkokalusteet.
Annoimme vanhan klassisen lepotuolin inspiroida, ja korkeatasoinen täysin kotimainen Kutuluoto® Retro ulkokalustemallisto näki päivänvalon. Se tarjoaa kattavan kokonaisuuden kestäviä, yksilöllisiä sekä edustavia terassikalusteita, joissa on todella mukava istua, seurustella tai ruokailla.

 mänty terassikalusteet
kokoontaitettavat terassikalusteet

Tarkkaan valikoitua lähi-sydänpuuta

Kutuluoto® terassikalusteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta parhaasta lähipuuaineksesta. Korkealuokkainen ilmakuivattu oksaton sydänpuumänty soveltuu erityisen hyvin ulkokalusteisiin kun sitä käsitellään raffinoidulla pellavaöljyllä. Se tunkeutuu huokosiin säilyttäen puun hengittävyyden, joka tekee terassikalusteista erittäin pitkäikäisiä sekä helposti huollettavia. Pintakäsittelyvaihtoehtoihin kuuluu peitto- sekä kuultomaalauksen lisäksi myös oma sävyvalinta.

Grafiitti (FG)

Honka (FF)

Saarni (FA)

Helmi (PG)

Oma Valinta

Lähituotantoa oikeasti
luonnon ehdoilla

Meillä on visio aidosta kestävästä kehityksestä, jossa myös tarassikalusteet suunnitellaan ja valmistetaan ympäristöä kunnioittaen. Koska rakastamme luontoa käytämme sen tajoamia resursseja kestävällä tavalla. Valmistamme tuotteita, joita on mahdollista sekä helppoa ylläpitää myös tulevia sukupolvia ajatellen.

design ulkokalusteet

Terassipöytä
Kokoontaitettava

150x80x73cm
alk. 995€

design ulkokalusteet

Terassituoli
Kokoontaitettava

50x87x59cm
alk. 395€

design ulkokalusteet

Terassipöytä
Kokoontaitettava

70x70x73cm
alk. 645€

design ulkokalusteet

Terassipenkki
3-istuttava

150x40x43cm
alk. 595€

design ulkokalusteet

Terassipöytä
Kokoontaitettava

190x80x73cm
alk. 1195€

retro puutarhakalusteet

Lepotuoli
kokoontaitettava

55x76x76cm
alk. 395€

design ulkokalusteet

Lounge-pöytä
 

80x50x43cm
alk. 445€

design ulkokalusteet

Jakkara-pöytä
 

50x30x43cm
alk. 245€

mänty pihakalusteet

 

terassikalusteet