Kärnfuruvirke av högsta kvalitet
serietillverkning av utemöbelkomponenter
Lokal tillverkning av utemöbler i Västankvarn
Linoljemålning av utemöbler i Västankvarn

Vi erbjuder långsiktigt hållbara lösningar för möblering i estetiskt, ekologiskt och kulturhistoriskt krävande utomhusmiljöer.

Westanqvarn Aktiebolag, grundat år 2003 är ett familjeföretag som är specialicerat på utveckling, tillverkning och marknadsföring av kvalitetsmöbler för utomhusbruk. Vi har gedigen, över 30 års erfarenhet av produktutveckling, produktion och kvalitetssäkring vilket lett till en ställning som marknadsledare i vår nisch för vackra och hållbara kvalitetsmöbler för utomhusbruk.

I produktionen använder vi oss av hantverksmässiga metoder, naturliga lokala råvaror och vi har en vision om en på riktigt hållbar utveckling där även utomhusmöbler både framställs och anskaffas med eftertanke. Produkter som både är möjliga och enkla att underhålla – för att hålla i generationer.

I vårt sortimentet ingår såväl klassiska kollektioner med rötterna i gångna sekler som utemöbler i modernare formspråk och egen design. Produktionen sker lokalt i vår egen snickerifabrik i Västankvarn i Ingå ca 70 km väster om Helsingfors och ca 30 km öster om den vackra småstaden Ekenäs.

Westanqvarn Ab

Västankvarnvägen 336 (postadress)
Västankvarnvägen 450 (besöksadress)
FI-10230 Ingå St

Telefon: +358 400 606 175 – Ja, vi talar svenska!
E-post: westan@westanqvarn.se

webbshop.westanqvarn.se

 

Import och försäljning av utomhusmöbler, planteringskärl och tillbehör från erkända tillverkare i Norden

Vi erbjuder även andra kvalitetsprodukter för både möblering och plantering i estetiskt och kulturhistoriskt krävande utomhusmiljöer.

Gå till westanqvarn.fi (Finland)…

Gå till finsk Grythyttan-sida...
Gå till finsk Byarum-sida...